Pofta de mâncare ti-o antrenezi cu o palincă veritabilă sau o afinată sau vişinată parfumată. Poţi intra în atmosfera de la munte degustând apoi un platou tradiţional delicios de caş afumat cu aromă de mesteacan şi brad, bulgări de brânză de burduf şi tot felul de preparate "în casă" de porc (rulade de porc, rulade de porc împănate cu cârnăciori de casă etc.). O ciorbă fierbinte, apoi o friptură bine făcută pot fi alegerile sigure pentru o masă reuşită, dar nu lipsesc din meniu nici sărmăluţele, bulzul ciobănesc, pastrama de oaie, tocăniţele şi tochiturile şi alte mâncăruri româneşti. Îţi recomandăm însă specialităţile casei: saramură de păstrăv, cârnăciorii de mistreş şi pastrama de mistreţ. Putem să-ţi oferim şi un berbecuţ la proţap rumenit la foc de fag, dar trebuie să ne anunţi dorinţa ta pentru ca să avem timp să-l ţinem la baiţ măcar 24 de ore. O frumoasă amintire culinară îti va lăsa cu siguranţă desertul proaspat scos din cuptor: prăjitura de lamaie sau ciocolata, plăcintele cu mere sau brânza şi delicioşii papanaşi.
Micul dejun sub formă de bufet este unul care îţi asigură energia necesară unei dimineţi la munte: ochiuri/omletă cu cârnăciori traşi la tigaie, mezeluri preparate în casă (rulade, şuncă), salam Sergiana, şunca Sergiana, brânzeturi locale, pifteluţe, măsline, legume, unt, gem de casă (două feluri), cereale (două feluri), patiserie de casă, lapte, ceai, cafea.
Dacă numărul oaspeţilor este unul mic, aceste mese se vor servi à la carte sau pe modelul austriac de pre-book.
Mobilierul din lemn masiv, decoraţiunile şi piesa centrală a restaurantului - şemineul - creează o ambianţă armonioasă de ospitalitate şi bună dispoziţie.