Istoria acestui loc începe în a doua jumătate a secolului XIX cu o clădire boierească în mijlocul Branului. A avut vremuri bune şi a supravieţuit vremurilor grele.
Separată de Castelul Bran numai deParcul Central clădirea a devenit după renovare Restaurantul Bran Parc. Păstrarea clădirii cât mai aproape de original, a beciurilor boltite, tavanelor înalte, pereţilor groşi au reprezentat priorităţi pentru noi. De pe terasele Restaurantului Bran Parc puteţi admira priveliştea munţilor Bucegi şi a Castelului Bran.
Restaurantul Bran Parc vă oferă preparate tradiţionale zonei Branului de o deosebită calitate folosind cât mai multe produse locale ecologice. Nu lipsesc restaurantului nostru delicatese ale bucătariei internaţionale.
Restaurantul dispune de: 50 locuri interior • 45 locuri terase
Organizam evenimente pentru grupuri care se încadrează în capacitatea restaurantului nostru.
Bucătăria noastră
Prin fereastra deschisă către restaurant puteţi vedea direct cum se pregătesc feluri de mâncare din bucataria tradiţională cât şi internaţională.
Produsele lactate, carnea şi fructe provin din fermele noastre ecologice sau din alte ferme din zonă.
Bulzul, tocana de batal, pastrama de oaie la grătar, tochitura, ciorbele, salatele proaspete şi cea mai bogată listă de deserturi din zonă sunt cu adevarat un îndemn culinar.
Echipa din bucătărie este tânără, calificată, deschisă spre nou şi pregătită să preia şi realizeze felurile noastre de mâncare şi sugestiile dumneavoastră.