Sănătate, savoare, amintirea unei vacanţe de neuitat pe dealurile Branului
“Măr de Bran” este o idee îndrăzneaţă dar realistă, rodul unei prietenii de o viaţă şi a unei oportunităţi rare de a vă oferi un produs cu totul şi cu totul special: sucul de mere, natural, integral “Măr de Bran”.
Fiecare sticlă încoronată este rezultatul unui proces minuţios de prelucrare a merelor care, an de an, îngreunează crengile pomilor de pe dealurile Branului. Livezile noastre se întind între munţii Bucegi şi Piatra Craiului, o insulă de tradiţii şi obiceiuri. Aici totul este neschimbat: merele se înroşesc la lumina soarelui, la atingerea ploii … şi atât!
Vă invităm să ne cunoaşteţi prin intermediul acestor pagini virtuale şi de asemenea vom fi bucuroşi să vă avem oaspeţi, la un pahar de suc proaspăt, la ferma din Bran.
Sucul de mere “Măr de Bran” este un produs natural, integral extras din merele culese manual şi apoi presate după metode tradiţionale, dar cu echipamente moderne. Sucul obţinut este pasteurizat şi îmbuteliat în recipienţi de sticlă. Astfel, produsul rămâne complet natural, păstrându-şi savoarea şi prospeţimea pe o perioadă îndelungată. În tot acest timp, producerea sucului de mere este atent supravegheată pentru a fi îndeplinite toate standardele de calitate şi normele de sănătate.
Sucul de mere ”Măr de Bran” NU are adaos de apă şi NU conţine conservanţi, coloranţi sau îndulcitori. Aspectul uşor tulbure denotă consistenţa crescută în componente benefice pentru sănătate, conţinute în pulpa fructului, fapt atestat în buletinele de analiză Larex.
Gustul este deosebit de versatil, lejer, dulce-acrişor, potrivit pentru orice moment al zilei: dimineaţa, la micul dejun, la masa de prânz din timpul săptămânii, fie ea şi la birou ori poate la un dejun de afaceri.
Copiii vor aprecia culoarea, parfumul şi gustul delicios de mere, iar părinţii vor fi multumiţi să le poată oferi o băutură naturală şi sănătoasă.